Psycholog

Psycholog to specjalista, który ukończył specjalne kierunkowe studia w dziedzinie nauki zwanej psychologią i który posiada dyplom upoważniający go do wykonywania wyuczonego zawodu.domelit.pl/drzwi/renowacja_futryn.htmlPsycholog Zdjęcie pobrane z: c3.staticflickr.com Pod pojęciem psychologa rozumie się osobę stosownie wykwalifikowaną, która nie tylko ma dyplom w kieszeni i może pochwalić się zdobytym przez lata nauki dokumentem, ale także która jest człowiekiem z pasją, rozumiejącym na czym ta dziedzina życia w ogóle polega.

Psycholog z założenia jest lekarzem dusz, kimś, kto ma pomagać potrzebującym wsparcia psychicznego.Psycholog Zdjęcie pobrane z: c4.staticflickr.com Dodaje otuchy, pomaga spojrzeć na świat racjonalnie, rozwiązuje problemy, służy przysłowiowym rękawem, na którym można się wypłakać. Doświadczony psycholog stawia diagnozę, orzeka, opiniuje oraz kieruje w razie potrzeby zastosowania nie tylko rozmowy i terapii słownej ale i leczenia farmakologicznego do psychiatry.

wspiera:domelit.pl/drzwi/renowacja_futryn.html